Vintage Chairs Gordon Russell / Eames Vintage stoelen 4 stuks Gordon Russel / Eames like
van €995,- voor €795,-

Vintage set van 4 stoelen.
Ontwerp: Verco in de style van Gordon Russel en Eames chair Uitvoering: rosewood, chroom, aluminium en grijze stof. De stoelen zijn gemaakt in 1984..

De stoelen zien er goed uit en zijn zeer solide. De stof is ook van zeer goede kwaliteit. Twee kleine minpuntjes: gebruikssporen op de aluminium hoeken en de rugleuningen hebben aan de onderste rand lichte beschadigingen aan het fineer gehad. Zijn inmiddels netjes bijgewerkt!

Vintage bureau €175,-
(verkocht onder voorbehoud)

Omschrijving:
105cm breed
55cm diep
75,cm hoog

Het bureau is gemaakt van massie en gefineerd eiken. Het ladenblok heeft 5 lades en het schrijfdeel 1. Alle lades kunnen op slot d.m.v. een vergrendelsysteem in de brede schrijflade. Alles werkt super. Het bureau is geheel onder handen genomen!

Vintage industrieel atelier bureau €295,-
(verkocht)

Omschrijving:
156 cm breed
80 cm diep
67 cm hoog

Een heel mooi origineel doorleefd bureau! Perfect in een atelier of industrieel interieur..
Het blad, met daarin drie lades, staat op een metalen frame. In het frame hangt links een blok met achter de deur drie lades en rechts een blok met lade voor hangmappen.
Alles werkt naar behoren.. (exclusief stoel en accessoires)

Vintage retro kappersstoel / barberchair €425,- (Verkocht)

Omschrijving:

Super gave originele Kappers/Barber stoel! Het is een pompstoel die goed in hoogte verstelbaar is en op deze manier ook weer naar beneden zakt. De rugleuning is verstelbaar.
De stoel is inclusief kinderzit verhoger (los kussen).

Voor de echte liefhebber is er ook nog de energieslurpende 450 Whatt haardroger, een echte eyecatcher! Deze wordt apart verkocht voor €75,-.
We kunnen deze ook ombouwen naar een mooie bijpassende lamp om op deze manier een prachtige decoratieve opstelling te creeren. voor deze optie komt er €50,- bij.